Privacy & cookie verklaring

Verklaring privacy persoonsgegevens

Welke gegevens verzamelen we?

  • Uw contactgegevens (NAW, telefoonnummer, e-mailadres).
  • Door u gevraagde (i.p.v. gebruikte) diensten of producten voor uw dier(en).
  • Voor vrijwel alle gegevens geldt dat wij wettelijk verplicht zijn tot vastleggen en bewaren.

Hoe en waarvoor gebruiken we uw gegevens?

  • Herinneringen versturen via post of sms voor het maken van afspraken, zoals vaccinaties.
  • Algemene praktijkinformatie via mailing over onze dienstverlening, zoals gratis acties.
  • Voor de mogelijkheid om op uw verzoek de factuur per post op te sturen.
  • Diergezondheidsinformatie via mailing die voor u belangrijk kan zijn.

Delen van persoonsgegevens

  • Uw persoonsgegevens verkopen wij nooit aan derden.
  • Met de bedrijven die uw juiste adresgegevens nodig hebben om voor ons de herinneringen en facturen te versturen, hebben wij een verwerkersovereenkomst afgesloten om uw gegevens te beschermen.
  • Aan de bedrijven die voor uw dier onderzoek doen, zoals een laboratorium, sturen wij uw gegevens mee om ons ervan te verzekeren dat het monstermateriaal van uw dier juist wordt geïdentificeerd en de correcte uitslagen aan ons worden doorgegeven. Er wordt geen gebruik gemaakt van deze gegevens.

Procedures

  • We doen ons uiterste best om uw persoonsgegevens te respecteren.
  • Hiervoor hebben we duidelijke richtlijnen en procedures binnen de praktijk.
  • Neem contact op met één van onze medewerkers om uw gegevens te actualiseren. U kunt zich altijd afmelden voor mailing/post/sms, indien u geen informatie meer van ons wenst te ontvangen.
  • Wij doen ons uiterste best om te voorkomen dat een derde persoon inzage in uw gegevens kan krijgen. Het kan daarom zijn dat wij vragen om een legitimatiebewijs, voordat we ingaan op een verzoek tot toegang en/of afgifte van dier- en daarmee mogelijk persoonlijke gegevens, zoals een patiëntenkaart.
  • Wijzigingen in richtlijnen en procedures worden per sms, e-mail of via de website gecommuniceerd.
  • Het kan van belang zijn voor u om terug te kunnen kijken in de medische geschiedenis van uw (overleden) huisdier. Bijvoorbeeld wanneer u beroepsfokker bent of uw huisdier belast is met erfelijke ziekten. Daarom bewaren we deze en uw hieraan gerelateerde contactgegevens, tenzij u aangeeft dat u zich wilt uitschrijven. U kunt hierbij aangeven of u per direct uitgeschreven wilt worden of na 5 jaar.
  • Mocht u een klacht hebben over hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan, dan kunt u contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Cookieverklaring

HOE WIJ COOKIES GEBRUIKEN

Onze cookies zijn volkomen veilig en worden niet gebruikt om uw privégegevens of wachtwoorden te onderscheppen. Ze worden o.a. gebruikt om onze website beter te laten functioneren.

ONZE COOKIES HEBBEN VERSCHILLENDE FUNCTIES:

Ze zorgen ervoor dat u efficiënt door de website kunt navigeren. Ze onthouden eventueel uw voorkeuren. Ze helpen ons om de website voor u te verbeteren.

COOKIES VAN DERDEN

Cookies worden ook gebruikt voor het bijhouden van statistieken door bijvoorbeeld Google Analytics en social media als Twitter, Facebook en Linkedin om te meten hoe vaak bepaalde pagina’s door bezoekers worden gedeeld.

UITSCHAKELEN VAN COOKIES

U kunt het gebruik van cookies uitschakelen. Let erop dat u de instellingen apart voor elke browser en apparaat dat u gebruikt moet aanpassen. Hoe u uw instellingen kunt aanpassen, verschilt per browser. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw browser. Wees u ervan bewust dat als u geen cookies wilt, wij niet meer kunnen garanderen dat onze website helemaal goed werkt. Het kan zijn dat enkele functies van de site verloren gaan.

SLOTOPMERKING

Wij zullen deze verklaring af en toe aan moeten passen, omdat bijvoorbeeld onze website of de regels rondom cookies wijzigen.

Openingstijden balie

HAAFTEN balie
maandag t/m vrijdag 08.30-18.00 m.u.v. 12.30-13.30
zaterdag: 09.00 - 12.00*
*Wij zijn niet alle zaterdagen aanwezig.

Alle consulten en operaties zijn uitsluitend op afspraak

Ons team van dierenkliniek de Bata4en staat voor

  • professioneel
  • persoonlijk en betrokken
  • kwaliteit
  • eerlijk en duurzaam