Honden

Onze dierenkliniek is er voor de individuele hond, maar ook voor de begeleiding van kennels c.q. fokkers en rasverenigingen. Ons begeleidingstraject is voor de verschillende onderdelen (particulier, fokker en rasvereniging) totaal anders, maar wel altijd zo optimaal mogelijk.

U kunt als fokker ook bij ons terecht voor begeleiding rondom dracht. Maar ook voor het leveren van hondenvoer en medicijnen staan wij klaar voor u. Kijk ook eens op www.zoopermarkt.nl®

Vraag naar de voorwaarden en speciale prijzen bij grote aantalen qua afname van producten.

Binnenkort starten we ook met puppy-bijeenkomsten voor onze cliënten. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld ten behoeve van de socialisatie van uw hond en ook om meer uitleg te geven over de opvoeding. Daarnaast proberen we middels deze bijeenkomsten problemen in de toekomst met uw viervoeters te voorkomen.

Voor het programma van deze lezingen en bijeenkomsten dient u de nieuwsberichten op deze site bij te houden.

Verder hebben we een geriatic program. Dat betekent dat wij de “oudere” honden wat vaker controleren en dat wij de eigenaar specifiek advies geven voor hen hond. Deelnemen aan dit programma zorgt voor een betere gezondheid op latere leeftijd van uw huisdier.

Openingstijden balie

HAAFTEN balie
maandag t/m vrijdag 08.30-18.00 m.u.v. 12.30-13.30
zaterdag: 09.00 - 15.00*
*Wij zijn niet alle zaterdagen aanwezig.

OPHEMERT balie
maandag, woensdag en vrijdag 16.30-17.30

Alle consulten en operaties zijn uitsluitend op afspraak

Ons team van dierenkliniek de Bata4en staat voor

  • professioneel
  • persoonlijk en betrokken
  • kwaliteit
  • eerlijk en duurzaam