Honden

Honden

Onze dierenkliniek is er voor de individuele hond, maar ook voor de begeleiding van kennels c.q. fokkers en rasverenigingen. Ons begeleidingstraject is voor de verschillende onderdelen (particulier, fokker en rasvereniging) totaal anders, maar wel altijd zo optimaal mogelijk.

Iedere levensfase van uw trouwe viervoeter is uniek en vraagt verschillende soorten zorg en aandacht van u als baasje en van ons als dierenarts. Bekijk hier wat wij voor u kunnen betekenen in iedere levensfase van uw hond

De dracht

U kunt als fokker ook bij ons terecht voor begeleiding rondom dracht. Maar ook voor het leveren van hondenvoer en medicijnen staan wij klaar voor u.

Vraag naar de voorwaarden en speciale prijzen bij grote aantallen qua afname van producten.

Puppy’s

Puppy-bijeenkomsten

Binnenkort starten we ook met puppy-bijeenkomsten voor onze cliënten. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld ten behoeve van de socialisatie van uw hond en ook om meer uitleg te geven over de opvoeding. Daarnaast proberen we middels deze bijeenkomsten problemen in de toekomst met uw viervoeters te voorkomen.

Voor het programma van deze lezingen en bijeenkomsten dient u de nieuwsberichten op deze site bij te houden.

De oudere hond

Verder hebben we een geriatic program. Dat betekent dat wij de “oudere” honden wat vaker controleren en dat wij de eigenaar specifiek advies geven voor hen hond. Deelnemen aan dit programma zorgt voor een betere gezondheid op latere leeftijd van uw huisdier.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Verder zijn wij u graag van dienst met allerlei ondersteunende zorg, in iedere levensfase van uw hond.
Zo staan wij voor u klaar bij gebitsverzorging voor honden van iedere leeftijd en geven wij graag voedingsadvies voor ieder ras of leeftijd. Dit geldt ook voor het voorkomen en/of corrigeren van ongewenst gedrag, wij kijken graag met u naar de mogelijkheden.

Voor oudere honden hebben wij ook de expertise in huis om u te ondersteunen met de verzorging van de oude dag van uw trouwe viervoeter.

Openingstijden balie

HAAFTEN balie
maandag t/m vrijdag 08.30-18.00 m.u.v. 12.30-13.30
zaterdag: 09.00 - 12.00*
*Wij zijn niet alle zaterdagen aanwezig.

OPHEMERT balie
maandag, woensdag en vrijdag 16.30-17.30

Alle consulten en operaties zijn uitsluitend op afspraak

Ons team van dierenkliniek de Bata4en staat voor

  • professioneel
  • persoonlijk en betrokken
  • kwaliteit
  • eerlijk en duurzaam